Kort politienieuws

0

Den Helder – Twee bromfietsers kwamen zondag rond 19.00 uur op de parallelweg van de N9 met de sturen tegen elkaar en daardoor ten val. De 26-jarige vrouw en de 27-jarige man zijn voor hun verwondingen meegenomen, door de ambulance, naar het ziekenhuis.

Vrijdag rond 14.15 uur zagen agenten op de Jan in ’t Veltstraat een auto rijden waarvan de remlichten het niet deden. Toen zij de 31-jarige bestuurster een proces-verbaal gaven, hadden de agenten het idee dat zij onder invloed van drugs was. Uit de speekseltest kwam naar voren dat zij onder invloed van THC en Amfetamine was. Een bloedtest is afgenomen en haar rijbewijs is ingevorderd.

Omstreeks 23.00 uur zagen agenten op de Timorlaan een bromfiets rijden met twee mannen er op. “Wij zagen dat zij steeds naar ons omkeken toen wij achter ze reden. Nadat wij het voertuig aan de kant hadden gezet, bleek dat de bestuurder onder invloed van drugs was”, zo laat de politie via Facebook weten. “Van de 18-jarige man is bloed afgenomen en zijn rijbewijs is ingevorderd.”