DHA-A leader
DHA-A leader

Makelaars zoeken met spoed een woningzoekende

Den Helder – Voor het televisieprogramma “Makelaars met een missie” is het productiebedrijf met spoed op zoek naar woningzoekenden in Den Helder. Haast is geboden, want de opnamen vinden al volgende week plaats.

Dus: op zoek naar de ideale woning in/rondom Den Helder? Lukt het niet deze te vinden? De makelaars van het RTL-programma “Makelaars met een missie” gaan met elkaar de strijd aan om de perfecte koopwoning te vinden! Opgeven kan via: makelaarsmeteenmissie@zodiaknederland.nl. Er wordt niet gevraagd om een financiële bijdrage.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.