Nieuwe look kantine BCJ stap dichterbij

0

Julianadorp – Binnenkort gaat het gebeuren. De kantine van het Budocentrum Julianadorp krijgt een nieuwe look. Om dit te bekostigen is onlangs de jaarlijkse Open Dag gecombineerd met een Fancy Fair.

Het Budocentrum heeft een betrokken groep leden die dit soort evenementen organiseert. Waar veel verenigingen kampen met een vrijwilligerstekort mag BCJ in haar handjes knijpen. Met veel enthousiasme zijn er wekenlang rommelmarktspullen verzameld en gesorteerd, zijn er taarten gebakken en is er een Rad van Fortuin gemaakt.

“Door de mooie prijzen die gedoneerd waren door lokale winkeliers kon het rad veelvuldig gedraaid worden. Tel daar de sponsoring bij op van een aantal bedrijven en dan zie je dat dit alles resulteerde in een mooi eindbedrag om de kantine op te knappen”, laat Brenda Bruinenberg weten. “Ook de Open Dag was weer een succes. Na de workshops in de diverse budosporten, zoals Judo, Karate, Jiu-Jitsu en Pencack Silat, de demonstratie Tai Chi en de binnenkort startende Aandachtstrainingen & Mindfulnesslessen voor ouder & kind, melden zich al direct een aantal nieuw leden aan! En daar worden we blij van.”

Met dank aan de vele vrijwilligers en de volgende betrokken lokale ondernemers: Elkedagversss, Bloemzz, Bruna Dorperweerth, Jan Kater Slagerij, Mitra, Pets Place, Jos Koeleman Slager, Kaaswinkel Koetshuysch, firma Schieman, Harry Scharloo en diverse mensen die een losse donatie gedaan hebben.

De Open Dag gemist en toch geïnteresseerd? Kijk op www.budocentrumjulianadorp.nl of kom gratis een proefles meedraaien.