DHA-A leader
DHA-A leader

Sportieve Sinterklaas in de Draaikolk

Den Helder – CSAV Turnlust tovert zaterdag 24 november de Draaikolk aan de Dollardlaan om in een heuse Pietenschool. Voor de kinderen van de basisschool staan er dan veel sportieve uitdagingen opgesteld. Zo wordt er voor hen onder meer een prachtige klimbaan opgebouwd en een hemelbed neergezet.

Ook kunnen ze zich uitleven bij allerlei ludieke spellen. Tijdens dit vermaak komt Sinterklaas met zijn Pieten langs om hen aan te moedigen. Zouden de Pieten nog wat van aan de kinderen kunnen leren (of andersom)?

Deze Sportieve Sinterklaas begint om 14.00 uur en eindigt rond 16.00 uur en is gratis! De zaal aan de Dollardlaan is open om 13.30 uur, vooraf aanmelden is vereist. De middag is bestemd voor kinderen van de basisschool. Het sport- en spelelement staat deze middag centraal. Aan het eind ontvangt iedere deelnemer een speciaal diploma en….. Wellicht heeft de Goedheiligman ook nog iets meegebracht. Uiteraard mogen ouders, opa’s en oma’s en andere begeleiders blijven kijken!

Stuur voor aanmelden een berichtje sturen met naam en leeftijd naar sportieve-sinterklaas@ziggo.nl.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: