Wie eet de meeste frikandellen?

1

Julianadorp – Wie kan er binnen een uur de meeste frikandellen eten? Die vraag staat centraal op zondag 7 oktober bij cafetaria Duinzicht aan de Callantsogervaart 1 in Julianadorp. Daar vindt wederom het jaarlijkse kampioenschap plaats.

De Cafetaria is begin maart over genomen door Arjan Koenen. “Goede tradities moet je in eren houden, dus vandaar dat we ook dit jaar de wedstrijd weer organiseren”, aldus Koenen. Het record staat op 19,5 frikadellen. “Het zou mooi zijn als het record word verbroken, maar het belangrijkste is dat het een leuke middag wordt. De winnaar blijft degene die de meeste frikadellen op kan.”

Inschrijven kan in de cafetaria of op 7 oktober vanaf 13.00 uur, de wedstrijd zelf begint om 14.00 uur. Deelname is gratis voor iedereen die minimaal 5 frikandellen eet. Wie meer wil weten over de specifieke regels kan langskomen bij Duinzicht of mailen naar ahkoenen@icloud.com.

1 REACTIE

Comments are closed.