Auto crasht tegen woning

21

Den Helder – Een auto is in de nacht van zaterdag op zondag tegen de gevel van een woning aangereden. Dat gebeurde omstreeks kwart voor twee op de Texelstroomlaan.

Daarbij heeft de auto tal van schade aangericht. Zo is de auto over de kop geslagen, reed een lantaarnpaal omver, een muurtje van een voortuin en kwam de auto uiteindelijk op z’n zijkant tegen de woning tot stilstand. Vier andere tuinen raakten ook beschadigd.

De uit de grond gereden lantaarnpaal steekt door de voorruit in de woning. De nietsvermoedende bewoner kreeg dus opeens een lantaarnpaal in de woonkamer. Hoe het eenzijdige ongeval heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk, maar dat het met hoge snelheid is gegaan is zeker. Daarom onderzoekt de politie de aanrijding. Van de twee inzittenden raakte er één gewond. In de woning zelf raakte niemand gewond.

Aanhoudingen
De politie laat weten dat twee mannen van 20 jaar zijn aangehouden. Omdat het tweetal slecht aanspreekbaar was door een taalbarrière en het niet duidelijk was wie van hen had gereden, namen agenten bij beide mannen een blaastest af. Het duo blies allebei een F. De mannen werden hierop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Op het politiebureau werd een zogenaamd bloedblok afgenomen, dat wordt ingezonden naar het NFI. De auto werd in beslag genomen en technisch onderzoek wordt uitgevoerd.

Foto’s: Inter Visual Studio / Marcel Barriel

21 REACTIES

   • de nationaliteit waar u op doelt is met 5 letters, George heeft 7 tekens gebruikt, dan kom ik op iets van Grieken. dan had u eigenlijk Ouzo moeten benoemen…..

  • gewoon gele NL platen hoor, op een ander nieuws medium kun je zelfs lezen, wel interessant om dit kenteken bij RDW te bekijken, iets meer dan een maand op naam gezet, gelukkig voor degenen die schade hebben geleden wel WA verzekerd (als dit al uitgekeerd word ondanks de beschonken bestuurders) maar ook een aantekening “verbod voor rijden op de weg” ….

 1. wat een enorme ravage, en wie gaat nu voor de schade opdraaien?
  .
  het gaat maar door week in week uit, en het zal wel zo blijven in deze knuffel maatschappij….

 2. .
  sneue puberale totaal off-topic reacties als de uwe is één van de redenen waarom ik me niet op dat facebook en andere puberale sites begeef, blijft u daar aub fijn puberaal reageren maar blijf hier weg….

 3. ‘Tal van schade’, lees ik. Hoeveel dan? 3? 6? 24?
  In de reacties ‘wodka’, ‘witte nummerborden’……Triest.

  • Wodka ????? Je vergeet dat er een vraagteken achter staat. Dan staat Wodka in de vragende vorm. Triest dat je punten gaat verdraaien om jouw eigen standpunt te versterken . Gele nummer borden , worden op een Zwart-witfoto wit afgedrukt. En die opmerking , sloeg dan ook op een zwart-witfoto.( er zijn meerdere foto’s van dat ongeluk te zien geweest.

     • Nou nee, e, als u vraagt ‘wodka’ in de context van taalbarrière en teveel drank op suggereert u dat het om mensen uit een land uit het Oostblok gaat.

  • uit het stukje kun je ongeveer een 9 tal schades opmaken, is slechts een indicatie..
   .
   “Zo is de auto over de kop geslagen (schade 1), reed een lantaarnpaal omver (schade 2), een muurtje van een voortuin (schade 3) en kwam de auto uiteindelijk op z’n zijkant tegen de woning tot stilstand (schade 4). Vier andere tuinen raakten ook beschadigd (schades 5, 6, 7, en 8) . De uit de grond gereden lantaarnpaal steekt door de voorruit in de woning (schade 9)”

 4. @ Monque, nee dat doe ik niet , lees de reactie van George. Die begint daarover. Vandaar mijn reactie.

  • Nee, George stelt echt een vraag, al denkt hij onterecht dat het mogelijk buitenlanders zijn vanwege de vermeende witte kleur van het kenteken. Waarom hij het niet gewoon buitenlanders noemt maar er een reeks hashtags en andere tekens neerzet is mij een raadsel overigens, slaat nergens op dat, alsof Nederlanders die zo straalbezopen zijn als deze twee geen @#$#%$# zijn. Hoe dan ook, daar borduurt u op voort met een suggestieve vraag, door expliciet ‘wodka’ te noemen hint u naar buitenlanders uit het Oostblok.

   • Gaat u nu niet een beetje ver ? Sinds wanneer verbinden we een drank aan een nationaliteit of werelddeel ?

    • @Monique, Als ik nu bier had gezegd, was u dan gekomen met Duitser ? Of wijn ? waren het dan Fransen? Ik heb er niets mee bedoeld . alles wat u er van maakt , zuigt u uit uw eigen duim ! Daar laat ik het bij in deze volstrekt zinloze discussie !

Comments are closed.