DHA-A leader
DHA-A leader

Bibliotheek verhuist naar SchootenPlaza

Den Helder – Bibliotheek De Schooten is vanaf 17 december gesloten in verband met de verhuizing naar winkelcentrum SchootenPlaza. De bibliotheek komt naast bakkerij Dunselman en opent op maandag 7 januari haar deuren voor het publiek.

De bibliotheek is nu nog gevestigd in MFC De Boerderij en heeft momenteel alleen een collectie voor volwassenen. KopGroep Bibliotheken stopt per 1 januari met de jeugdbus en op de huidige locatie is geen ruimte voor een jeugdafdeling.

In De Schooten zijn drie basisscholen. Voor kinderen is het belangrijk om veel ‘leeskilometers’ te maken en daar zijn boeken voor nodig. Ook de allerjongste kinderen kunnen op de nieuwe locatie boeken lenen met hun (groot)ouders.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: