Danny en Kees ontbijten op Coastline

3

Huisduinen – De bekende Nieuwediepers Danny Janssen en Kees Schoemaker starten 2 december een ontbijtprogramma op Coastline radio. Elke zondag, van 09.00 tot 11.00 uur, komen ze live vanuit Storm aan Zee onder de noemer “Schoemaker en Janssen op Standje 96”.

Het wordt een luchtig infotainment programma. Soms zijn serieuze items onderwerp van gesprek, vaak wordt de actualiteit belicht en regelmatig schuiven leuke gasten aan en er wordt aandacht geschonken aan regionale goede doelen. Dit alles uiteraard afgewisseld met muziek.

De uitzendlocatie is Storm aan zee op Huisduinen. Vroege vogels kunnen live meekijken, onder het genot van een hapje en drankje. De zaal is open om 8.45 uur. In contact komen met de programmamakers Kees & Danny kan via WhatsApp: 0626969648 en het wordt mogelijk om via Youtube live mee te kijken.

Coastline FM zendt uit op 96.0 Mhz en is wereldwijd te ontvangen via www.CLFM.nl.

3 REACTIES

  1. Allereerst lijkt me het goed dat Kees uitleg wat Storm aan Zee is, hoe het tot stand kwam en wie hij heeft bewerkt om Storm tot een grote kroeg om te vormen.
    het begon met een patatje en een outdoor klubje; maar inmiddels word er meer bier verkocht dat een goedlopende bar.

    Hoe kan het dat het bestemmingsplan niet HORECA is maar kunst en cultuur ?
    En dat je na eeen tijd vervolgens uitbreid en CAFÉ o de gevel aanbrengt .

  2. Twee ondernemers die hun nek uitsteken. Zij kijken verder dan het gebaande pad en weten iedere keer weer te verassen met iets nieuws. Ook nu weer, een radio programma vanuit een horeca gelegenheid. Ludiek! Veel succes gewenst.

  3. Mijn meestal goed functionerende voelsprieten zeggen mij, dat hier uiteindelijk door nepotisme gedreven politiek bedreven gaat worden.

Comments are closed.