DHA-A leader
DHA-A leader

De Verrekijker is een gezonde school

Den Helder – De Verrekijker heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet laat de basisschool zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. De Verrekijker is trots op dit behaalde resultaat!

Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo zorgt De Verrekijker voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én heeft de school aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar leerlingen.

Bovendien heeft de school speciale aandacht voor het themacertificaat ‘Sport en Bewegen’. Hiervoor onderneemt meerdere activiteiten, waaronder gymlessen, buitenspelen op een groen speelplein en naschools voetballen, basketballen en waterpolo. Directeur Jamila Helstone van De Verrekijker is trots om een Gezonde School te zijn. “Vanaf nu hangt op de gevel van onze school het logo Gezonde School. Zo kan iedereen op het schoolplein zien dat onze school een gezonde school is!”

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Meer weten? Kijk op www.gezondeschool.nl.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.