Dubbel goud voor Denise Blankenzee

0

Julianadorp – Denise Blankenzee en Beaudine Kriele hebben een zeer succesvol NK bowlen achter de rug. De bowlster uit Julianadorp pakte twee keer goud en voor Kriele (uit Wieringerwaard) lag er goud en zilver te wachten.

De Nederlandse kampioenschappen 2018 werden gegooid bij Dolfijn bowling in Tilburg. Op 17, 18 en 24 november werden de voorrondes van het Nk gegooid en zondag 25 november werden de finales gespeeld. Tijdens de voorrondes deden er diverse bowlers van bowling vereniging Julianadorp mee. Dit met groot succes, omdat de meeste bowlers zich wiste te plaatsen voor de finales.

Na diverse finale rondes te hebben doorlopen moesten Denise en Beaudine in de jeugdklasse tot 21 jaar het tijdens de single finale tegen elkaar opnemen. Uit de strijd kwam Denise als winnares en mocht de schaal in ontvangst nemen. Vervolgens moesten Beaudine en Denise samen strijden voor het double event. Hier wisten zij samen goud te behalen.

Finalerondes
Ook van de partij in een van de eerdere finalerondes Sem van de Bent, Vincent Borman en Daphne Blankenzee. Zij moesten helaas hun meerdere erkennen in hun tegenstander, maar ze lieten wel een goede indruk achter. Met vijf finaleplaatsen stonden de bowlers van Bowling vereniging Julianadorp er weer goed op tijdens deze Nederlands kampioenschappen.