DHA-A leader
DHA-A leader

Eerste exemplaar kalender Rotary voor de burgemeester

Den Helder – De kalender ligt inmiddels al in verschillende winkels, maar maandagmiddag kreeg burgemeester Koen Schuiling symbolisch het eerste exemplaar van “Ons Den Helder”.

Het is traditie bij de plaatselijke Rotary om elk jaar een fotokalender van Den Helder uit te brengen. De serviceclub zamelt hiermee geld in voor diverse goede doelen. Dit jaar mocht Jeffrey Bakker, fotograaf van Den Helder in Beeld en werkzaam bij Combi Den Helder, de foto’s leveren.

De titel past prima bij Bakker; hij weet als geen ander de mooiste plekjes van Den Helder, Julianadorp en Huisduinen vast te leggen. “Natuurlijk ben ik vereerd dat ik dit project mocht ondersteunen, je eigen werk bij vele mensen aan de muur is geweldig. Fijn ook dat de opbrengst naar het goede doel gaat”, zei Bakker bij de uitreiking van de eerste kalender aan de burgemeester.

Schuiling bladerde belangstellend door de jaarplanner en sprak zijn waardering over uit de keuze en kwaliteit van de foto’s. De kalender is voor 9,95 euro te koop bij verschillende winkels, waaronder Combi Den Helder, Primera Marsdiepstraat, Bruna Keijzer, De Lisdodde aan de Middenweg, Bruna Julianadorp en Videoland/tabakshop Tuindorp .

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

DH Foto is een van de vaste fotografiepartners van Den Helder Actueel. Het bedrijf, gevestigd in Den Helder, verzorgt al jaren met grote regelmaat de foto's bij op de site geplaatste artikelen.

Lees ook:

3 reacties

 1. Bodelo

  Jeffrey heeft prachtige foto’s gemaakt. Mooi dat ook hij, samen met de Rotery zo het goede doel steunt!

  1. Bodelo

   RB, totaal niet relevant. Het eerste exemplaar is hem aangeboden.
   Over het algemeen kijkt men een gegeven paard ……………

Reageren is niet meer mogelijk.