Faillissement voor Uniqorn Holding

3

Den Helder – De rechtbank heeft woensdag het faillissement uitgesproken over Uniqorn Holding B.V. in Den Helder. Zij deden ook voor mensen in Den Helder (die in de schuldsanering zaten) de bewindvoering. Als curator is aangesteld Mr. R. Mulder.

Klanten van Uniqorn, gevestigd aan Het Arsenaal, kregen de laatste dagen al geen contact meer met het bedrijf. Bij contact met de rechtbank werden ze inderdaad verwezen naar een curator. De klanten zelf zijn formeel (nog) niet op de hoogte gesteld.

3 REACTIES

  1. Dit was te verwachten.ik wil alle mensen die hier ellende van ondervinden sterkte wensen .wij zijn er net op tijd weg gegaan met schone lei maar heeft heel wat bloed zweet en tranen gekost

  2. Uniqorn:verzwijgen van beheerrekening; klanten hun geld gebruiken voor eigen doeleinden zoals werkzaamheden huis; studies betalen en documenten opvragen bij Kamer van Koophandel. laten zich failliet verklaren en er is zogenaamd geen financien meer over . Schandalig voor woorden. Ze moesten zich verdorie schamen om zo op de rug van de mensen die hun nodig hadden te parasiteren.

Comments are closed.