Food, mode, muziek en theater tijdens 6e Winterdromen

0

Den Helder – De zesde editie van Winterdromen vindt plaats op zondag 2 december. Het evenement wordt gehouden in de Stadshal en duurt van 12.00 tot 17.00 uur.

WinterDromen bestaat net als ZomerDromen ook uit meerdere onderdelen. In de Stadshal is een Wintermarkt met allerlei verschillende kramen van brocante tot prachtige sieraden van heerlijke winterthee tot kerststukken. Het publiek kan er terecht om originele cadeautjes te kopen voor Sinterklaas of Kerst.

Op het foodplein, met onder andere Slagersatelier Duyzer, Bom Dia en Puur Dunselman, zijn heerlijkheden te koop om meteen van te genieten, maar ook om mee naar huis te nemen. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Om 14.00 uur is er een gratis kindervoorstelling van Mister Geraldi. Ook zijn er demonstraties en workshops streetdance van Rik Niks Bodylanguage.

Modeshow en muziek
Om 13.30 en 15.15 uur betreden de modellen van Nameless de catwalk voor een modeshow. Tijdens de modeshow wordt feestkleding geshowd. Tussen de modeshows door is er live muziek. En dit jaar zijn op Winterdromen mooie levende standbeelden te bewonderen, zoals de Engel der Sereniteit of een prachtige Winterkoningin.

Tijdens WinterDromen zorgen de medewerkers van restaurant Stoom voor de lekkerste hapjes en drankjes. Heerlijke erwtensoep, warme chocomel met slagroom en apfelstrüdel, glühwein of een broodje warme beenham, het is allemaal te verkrijgen.

De toegang voor WinterDromen is 3 euro per persoon, kinderen tot en met 10 jaar zijn gratis.