23 REACTIES

 1. Wat ze nog aan geld hebben , wordt nu zo snel mogelijk over de balk gegooid voor de provincie ingrijpt en ze onder curatele stelt. Dan is het met geld smijten over

 2. “We willen laten zien waar we voor staan: een moderne organisatie, vernieuwend en met gevoel voor historie”, aldus het college…..
  Ik zou zeggen: communiceer eens met de burgers en laat die huisstijl maar zitten. Is er nou werkelijk iemand buiten dat ivoren bastion die in tranen van vreugde uit barst over dit nieuwe ontwerpje en het daarbij behorende organisatie elan? Treurige sukkels.

 3. Gevoel voor historie ?? De gehele historische binnenstad is/wordt gesloopt en vervangen door nep gevels, die eerder met fantasie te maken hebben dan met enig historisch besef.

 4. Je kunt als college vrijwel geen enkele financiële “ruimtevraag” van fracties positief beantwoorden, hebt geen geld voor Vogelasiel, bezuinigt 3 miljoen op kwetsbaren, hebt 1.9 in kas, moet al naar de provincie, en je denkt dan in Iconen, bolders en vlaggen en gaat geld besteden aan je eigen “moderne” organisatie. Tja, er is geen oppositie meer over die macht heeft. En er is geen huis van de stad meer over, voor de huisstijl, zelf opgeblazen in snippers. Kosten miljoenen…..

 5. En ondertussen wacht het Vogel asiel nog steeds op een bedrag van de gemeente! Staan de dames en heren op hun werkplek tot de enkels in het water als het heeft geregend? Nee he? Het Vogel asiel wel.Tjonge jonge wat hebben wij toch een behoefte aan een nieuw logo, terwijl, gezien de noodoproep, het water bij de mensen van de vogelopvang bijna tot aan de lippen staat ! Tijd voor curatele voor deze clowns!

 6. “De golven zijn verdwenen”.
  Daarvoor in de plaats, een wapenschild uitgevoerd in drie tinten blauw.
  Links in het schild het strand, rechts de zee en door het midden de vloedlijn.
  De drie geulen vanuit de zee doorlopend naar het strand, symboliseren de werkzaamheden verricht door Ed Mallekoote vanaf eb.
  En de gouden kroon spreek voor zich, uiteraard als kroon op de voltooiing van het creatieve denkwerk, wat vooraf ging aan de uitvoering.
  Men hoeft zich in ieder geval niet bij ieder geserveerd kopje koffie, te verontschuldigen voor de beeltenis van een Kolder-Bolder …., dat is dan ook het grootste en enige voordeel van de ‘nieuwe huisstijl’.

 7. ze vervelen zich zeker dat ze die honderden luiaards op het Kooijpunt maar met dit soort onzinnig geknutsel bezig houden

 8. Als het een bedrijf was, was deze club buiten de werkelijkheid levende en van elk gevoel voor verhoudingen gespeende malloten al lang failliet geweest. Maar ja, deze club wordt door ons burgers gefinancierd. Shame, Shame, Shame!

 9. ‘Omdat we willen uitstralen wie en wat we (nu) zijn gaan wij de ‘stijl van ons huis’ moderniseren….’
  Ik mis de tricolore van de Italiaanse vlag.

 10. Dit is echt ongelooflijk.waar is dat nou goed voor .wat is er mis met het “oude ” servies ??
  Geld over de balk gooien.geld wat er niet is voor allerlei projekten in onze stad .
  Hoe moet je dat verkopen aan bv de kwetsbare ouderen die maar gekort worden in de zorg ..nee mevr we hebben geen tijd voor een praatje even snel wassen en hup naar de volgende ..mensen misschien word het in den helder ook eens tijd voor “de gele hesjes”

  • helaas is de hele bevolking totaal verwend en verschrikkelijk egoïstisch geworden en zullen niet meer de straat op gaan en alles gedwee over zich heen laten gaan 🙁

 11. Compleet van “God” los, provincie grijp alstublieft in voordat deze dwaze echt alles naar de klootte helpen.

 12. Ja, dit kan je ook wel doen als er geld te besteden is. O nee, er moet bezuinigd worden, dus wat doen we dan: geld uitgeven aan iets onzinnigs. Ben benieuwd wat de volgende uitgave is en waarop dan weer extra bezuinigd moet worden. Nog wat te halen uit het WMO potje?

  • en ze zijn er nog trots op ook…… “kijk wat wij hebben gepresteerd” wat een sneu zooitje is het toch aan het worden,
   en voor belangrijke zaken is er geen budget, wat voor “wonders” hebben we tegenwoordig in de gemeente

  • Nee Corina, Er worden gewoon een paar subsidie’s van verenigingen stop gezet. Dat het verenigingsleven omzeep geholpen wordt , interesseert ze geen moer .

 13. Is dat nu nodig deze kosten. Ze kunnen toch ook hun eigen thermos fles met beker van huis meenemen naar het kooypunt.

 14. Wat een stel idioten. Wat mag dit grapje kosten? Zo snel mogelijk onder curatele aub en werk die burgemeester met pek en veren de stad uit.

 15. Tuurlijk, eventjes een paar tonnen voor een bolder, en dan vlaggen met een bolder voor een onbekend bedrag, tonnen extra voor de schouwburg, voor een paar miljoen wat stukken grond van jezelf terugkopen, en dan ook nog wat miljoenen voor een ‘kunstwerk’ op de dijk .. en de sociaal zwakkeren krijgen nog niet eens een zuurstok, want daar is geen geld voor.

  • dat is om ze te behoeden voor hoge tandartsrekeningen want zuurstokken zijn slecht voor het gebit

Comments are closed.