DHA-A leader
DHA-A leader

Hoep eerste bij cross Anna Paulowna

Den Helder – René Hoep van SV Sportlust zegevierde zondag in Anna Paulowna op de 9 kilometer van de Garden Pleasure Cross. Op de door atletiekvereniging DOKEV georganiseerde wedstrijd finishte Hoep in een tijd van 35.09, met bijna twee minuten voorsprong op Noordkop-atleet Raymond Koen (37.04), die zelf een ruime voorsprong had op Hein Veldman (38.37) die derde werd.

Bij de vrouwen 40 werd Audrey Breur eerste in 43.36, wat bij de vrouwen overall goed was voor een derde plaats. Op de 5 km was er een tweede plaats voor Manny Bets. Bij de jongens 11 werden de broers Luc en Dino van der Wal eerste en tweede.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: