Hoofdkwartier Sint en Kerstman zoekt hulpsinterklazen en -pieten

1

Julianadorp – Voor het hoofdkwartier van Sint en Kerstman breekt weer een bijzondere drukke tijd aan. Vanuit Julianadorp vertrekken ze weer om in heel Noord-Holland de pakjes rond te brengen. Een beetje extra hulp is zeer welkom.

“Aangezien de aanvragen nu al in grote getalen binnenkomen, ziet het er naar uit dat er tegen de Sinterklaastijd nee verkocht moet worden. Dat willen we natuurlijk voorkomen, vandaar dat we op zoek zijn naar Hulpsinterklazen, maar vooral Hulppieten.” Natuurlijk worden nieuwe hulpjes niet meteen in het diepe gegooid. Ze worden vooraf goed geïnstrueerd in wat wel en niet kan of juist moet. Daarna volgt indeling bij een ervaren groep.

“Uiteraard verwachten wij dat onze medewerkers niet alleen met kinderen, maar ook in een groep kunnen werken. En voor wie in Den Helder woont kunnen we eventueel vervoer regelen vanaf station Den Helder en station Den Helder zuid.” Bel voor meer informatie met 06-50568880 of stuur een e-mail naar info@hsk-hoofdkwartier.nl.

1 REACTIE

Comments are closed.