DHA-A leader
DHA-A leader

Inhoud De Week op Zaterdag 1 december 2018

Den Helder – In De Week op Zaterdag deze week aandacht voor de verhuizing van de Springfair, de ledendag van de SP en de toekomst van het Helders Mannenkoor. Ook te gast wethouder Remco Duijnker over nut en noodzaak van de nieuwe huisstijl van de gemeente, wethouder Kees Visser over de miljoenen die worden uitgegeven aan onder meer de aankoop van Westoever en Martijn Ligteringen vertelt over de fusie van muziekvereniging Winnubst met buurtvereniging Zuid-Ooster.

De Week op Zaterdag is een samenwerking tussen Den Helder Actueel en de LOS. Het radioprogramma is op zaterdag te beluisteren via LOS radio. Vragen voor de gasten? Stuur ze naar hoofdredacteur@losdenhelder.nl.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

LOS Den Helder is de lokale omroep van en voor Den Helder. Sinds 2017 is er een officieel samenwerkingsverband tussen de LOS en Den Helder Actueel.

Lees ook: