Inschrijving Halve van Den Helder 2019 start 17 november

0

Den Helder – Klaar voor de start? Op zaterdag 17 november om 12.00 uur begint de inschrijving voor de WandelHalve van Den Helder. Een dag later, op 18 november om 12.00 uur, opent de inschrijving voor de 10e editie van de Univé Den Helder Halve Marathon en overige hardloopnummers. Het Halve van Den Helder loopweekend is op 13 en 14 april 2019.

Wie een van de felbegeerde wandelpaspoorten wil verkrijgen, moet er snel bij zijn. Vorig jaar waren de 1800 deelnamebewijzen in iets meer dan een uur uitverkocht. Ook in 2019 belooft de WandelHalve tijdens de negende editie weer een afwisselend en verrassend parcours door Den Helder te zijn, gecombineerd met een route langs cultuur. De WandelHalve wordt gesponsord door Albert Heijn Marsdiep.

Op 14 april komen de hardloopschoenen uit de kast voor Het Arsenaal Kidsrun, de Bedrijvenloop, de 5 en 13,7 kilometer Prestatieloop en uiteraard de tiende Univé Den Helder Halve Marathon. De route leidt langs de hoogtepunten van Den Helder: forten, de zee, dijk en uiteraard blijft vuurtoren Lange Jaap altijd in het zicht. En dat alles op een parcours waarop je uitstekend een persoonlijk record kunt neerzetten. De Halve van Den Helder is namelijk een snel traject, waardoor deelnemers echt een prestatie kunnen neerzetten.

http://www.halvevandenhelder.nl/