Kleuterbios met Fabeltjeskrant bij Kinepolis

0

Den Helder – Meneer De Uil is binnenkort te bewonderen in de bioscoop! Kinepolis zet de gloednieuwe Fabeltjeskrantfilm in de spotlight met een speciale Kleuterbios op 16 december: de ideale gelegenheid voor een (eerste) bioscoopbezoek voor jonge kinderen.

“Oogjes dicht en snaveltjes toe.” Meneer De Uil heeft met die woorden een onvergetelijke indruk gemaakt op heel veel mensen – en nu is De Fabeltjeskrant terug met een nieuwe bioscoopfilm. In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast arriveert er een bijzondere nieuwe gast in Fabeltjesland; Peter Panda uit China. Hij is de neef van Droes de Beer en op wereldreis. Juffrouw Ooievaar vindt het maar niets, zo’n dier uit een ver land. Maar de nieuwkomer komt goed van pas als scheidsrechter bij de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Welk team zal er winnen?

Speciaal voor de allerkleinsten organiseert Kinepolis op zondag 16 december een Kleuterbios rond De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen, zoals de film officieel heet. Naar de bioscoop gaan kan voor peuters en kleuters best spannend zijn. Bij de Kleuterbios wordt hier rekening mee gehouden. Alle kinderen krijgen een bekertje limonade en een snackje en ze kunnen even kleuren en knutselen. Tijdens het kijken van de film blijft het licht in de zaal gedimd aan en staat het geluid zachter dan normaal. Na afloop krijgen de kinderen een filmdiploma.

Winterpret
De Fabeltjeskrant is niet de enige film die de komende tijd bij Kinepolis in de Kleuterbios te zien is. Zondag 18 november kunnen peuters en kleuters namelijk ook al genieten van een speciale Kleuterbios met de nieuwe film Buurman & Buurman Winterpret. Twee keer kans dus op een onvergetelijk bioscoopuitje!