Man weigert bloedproef: rijbewijs kwijt

1

Den Helder – Een 38-jarige Nieuwedieper is zijn rijbewijs kwijt, omdat hij medewerking weigerde aan een bloedproef. Agenten zagen de man dinsdag rond 11.30 uur rijden in zijn auto, over de Ravelijnweg. “Wij zagen dat de man erg ‘agressief’ reed, hij slingerde meerdere keren, zat te dicht op diens voorganger en gaf geen enkele keer richting aan.”

Op het Commandeursplein lukte het de 38-jarige man aan de kant te zetten. Aan zijn gedrag maakten de agenten op dat hij onder invloed van drugs was. Uit de speekseltest kwam naar voren dat hij onder invloed van Amfetamine en methamfetamine was. De man is daarop aangehouden.

“Op het bureau weigerde hij zijn medewerking om een bloedproef af te nemen om de hoeveelheid drugs in zijn bloed vast te stellen. Daar hij weigerde is zijn rijbewijs ingevorderd. De man kan meerdere processen-verbaal te gemoed zien.”

1 REACTIE

Comments are closed.