Nieuw pompstation J&S geopend met stuntprijzen

4

Den Helder – Autobedrijf J&S heeft donderdag de nieuwe pomp aan de Ambachtsweg geopend. Nog tot en met zondag 18 november zijn er in verband met de officiële opening stuntprijzen. Op de eerste dag werden die al door zo’n 500 automobilisten ontdekt.

“Het nieuwe pompstation is neergezet in samenwerking met Marees”, vertelt Eva Louwe, “en we voeren het merk AVIA”. “Doordat Marees deze dagen 25 cent korting op de adviesprijs geeft, is het erg druk voor de deur. Alleen donderdag al is er 15.000 liter verkocht, dat zijn dus ongeveer 500 tankbeurten.” Op de facebookpagina van J&S klinken louter positieve reacties op de stuntprijzen.

Vandaag (zaterdag) loopt er ook een promotieteam rond en mag de automobilist na iedere tankbeurt aan het rad van avontuur draaien, waarmee dan uiteraard een cadeautje kan worden gewonnen.

4 REACTIES

  1. Ken wel de verhalen over Avia bij andere vestiging dat de brandstof-filters eerder verstopten en het verbruik toenam.

    • Dat fabeltje ging toen ook over de witte pomp van tig jaren terug, terwijl het gewoon ( een overschot van) merkbenzine was die bij andere pompen voor een hoger bedrag verkocht werd.

  2. Het zijn net aasgieren de volgende week moet ze ook weer benzine er in doen écht Den helder ons zijn zuinig maar wel twee auto’s

  3. Wat (wederom) een zure reacties hierboven!
    Ik wens de familie Louwe heel veel succes. Zij investeren in hun bedrijf, in deze lastige tijd voor de autobranche is dat niet zo vanzelfsprekend.

Comments are closed.