Nieuwste boek Vermooten in de winkels

0

Den Helder – Het nieuwste boek van amateur-historicus Marinus Vermooten werd dinsdag gepresenteerd in Cinema Zevenskoop. Het nieuwste boekwerk van Vermooten handelt over de tweede helft van de jaren zeventig in Den Helder en telt bijna vierhonderd pagina’s. Het eerste exemplaar ontving Manja Halee, in de jaren zeventig als journaliste verbonden aan de Helderse Courant.

Wiltrude Turnhout-Van den Bosch, dochter van toenmalig loco-burgemeester Gerard van den Bosch, kreeg het tweede exemplaar. Het boek is vanaf 28 november verkrijgbaar voor 25 euro bij alle Bruna zaken in Den Helder en Julianadorp en bij MD Modelauto’s en Treinen aan de Marsdiepstraat. Op 28 november signeert Vermooten zijn boek tussen 11.00 en 13.00 uur bij boekhandel Bonte in De Schooten en tussen 15.00 en 17.00 uur bij de Bruna in de Keizerstraat.

Het boek is een vervolg op het eerste deel over de jaren zeventig, dat vorig jaar rond deze tijd uitkwam. Vermooten is nog bezig met een boek over dieren in de Helderse samenleving door de jaren heen.

Foto’s: Ilse Kootkar