Redders, vitale werkgevers en een Prins in DWOZ

0

Den Helder – Het DHA/LOS-radioprogramma “De Week op Zaterdag” zit weer lekker vol deze week. In de aflevering van 24 november is Anita Veenendaal te gast van Lightweight Containers, sinds deze week het Vitaalste bedrijf van Nederland! En Koen Hufkens van de Reddingsbrigade komt langs, want ook dit jaar wordt Team Rescue Den Helder weer actief.

Natuurlijk zijn we live bij de intocht van Sinterklaas in Julianadorp en we nemen een kijkje op de ijsbaan van Den Helder, want daar begint de brandweer zaterdag al vroeg met het onder water zetten van het veld. De winter is in aantocht en de ijsclub wil er op tijd klaar voor zijn!

Ook te gast is Prins Edwin de eerste, ofwel de nieuwe prins der Krabbetukkers. En met Statenlid Marnix Bruggeman (SP) een gesprek over het meldpunt openbaar vervoer dat is opgezet. Het moet de basis vormen voor een later aan te bieden zwartboek over sinds deze zomer fors verslechterde dienstregeling in Noord-Holland Noord.

De Week op Zaterdag is te beluisteren via LOS radio, elke zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur.