DHA-A leader
DHA-A leader

Scooter aangereden door automobilist

Den Helder – Een auto en een scooter waren woensdagmiddag omstreeks kwart voor zes op het fietspad langs de Kievitstraat betrokken bij een verkeersongeval. De scooterrijdster werd daarbij aangereden doordat de bestuurder van de auto, die vanaf het parkeerterrein bij de supermarkt kwam, haar over het hoofd zag.

Omdat de bestuurster van de snorfietsscooter op haar hoofd viel, moest ambulancepersoneel haar naar het ziekenhuis brengen voor behandeling. De automobilist kon, na een verklaring te hebben afgegeven aan de politie, verder rijden.

Info en foto: Inter Visual Studio / Marcel Barriel

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

Reageren is niet meer mogelijk.