Serious Rescue Team Den Helder zoekt steun!

0

Den Helder – Leden van de Helderse reddingsbrigade komen ook dit jaar weer in actie voor 3FM Serious Request. Daarbij is een beetje financiële hulp natuurlijk welkom, want uiteindelijk gaat het allemaal om geld ophalen voor het goede doel.

Voor Serious Request wordt al enkele jaren door Reddingsbrigade Nederland een actie georganiseerd waarbij geld wordt opgehaald voor het goede doel. Deze actie heet “Serious Rescue”. Zo’n 35 verschillende Reddingsbrigades uit heel Nederland varen drie dagen lang met kleine reddingsbootjes door het koude weer om het eindbedrag wat door alle brigades is opgehaald naar Tivoli Vredenburg in Utrecht te brengen. In de nacht slapen alle reddingsbrigadiers in bijvoorbeeld een gymzaal of een school.

De tocht staat dit jaar in het teken van “De Lifeline”. Daarmee doelt de brigade op het redden van levens via drie doelen: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten. De Nieuwediepers zullen donderdagavond 20 december de boten te water laten en daarna de eerste nacht doorbrengen op een gezamenlijke slaapplek. Vanaf vrijdag 21 december begint de tocht naar Utrecht.

Hulp
“Voor dit goede doel hebben we uw hulp nodig!”, roept de Helderse brigade op Facebook. Ze willen natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen, elke euro is mooi meegenomen en wordt enorm gewaardeerd! Doneren voor het goede doel? Een andere manier om te helpen dit doel te bereiken (denk aan eten, drinken, een auto, benzine etc.)? Stuur ze dan via Facebook een privébericht.

Bedrijven kunnen uiteraard ook steunen? De redders kunnen verschillende dingen terug doen, zoals:
– Een bericht op de Facebook-pagina zetten met naam van bedrijf, logo en een stukje tekst
– Een groepsfoto met een vlag of logo van de sponsor
– Bedrijfslogo op de bus door middel van een geplastificeerd A4 blad, waar ze alle dagen mee rond rijden in meerdere provincies

Voor een sponsoring kunt u de link hieronder gebruiken en zelf het bedrag invullen:
https://tikkie.me/pay/98fn5u7osfd2uu0c4skq

Voor verdere vragen of meer info: stuur een bericht via Facebook of e-mail naar hufkenskoen@gmail.com.