DHA-A leader
DHA-A leader

Sint viert feest met Triade

Den Helder – Een prachtige stoel was er geregeld voor Sinterklaas woensdagmiddag, bij het feestje van Triade in Hotel Den Helder. Daar had de oude baas geen boodschap aan! Niet alleen zijn Pieten deden mee met de zang en dans, ook de goedheiligman kreeg de voetjes van de vloer.

Er waren optredens met dans, van streetdance tot klassiek ballet, maar ook het Triade orkest speelde liedjes voor de goedheiligman, al dan niet meegezongen door leerlingen.

Als traditie liepen de leerlingen vanaf het Huis van de Kunsten naar Hotel Den Helder. Voorafgegaan door drie trommelaars die het ritme bepaalden. Een paar dartelende Pieten om de groep heen maakte het ondanks het miezerige weer een feestje. In het hotel hadden inmiddels de ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden zich verzameld. De kinderen werden als helden binnengehaald en toen de Sint de zaal betrad was het feest compleet.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

DH Foto is een van de vaste fotografiepartners van Den Helder Actueel. Het bedrijf, gevestigd in Den Helder, verzorgt al jaren met grote regelmaat de foto's bij op de site geplaatste artikelen.

Lees ook: