Socialistische partij organiseert ledendag

0

Den Helder- De plaatselijk afdeling van de SP organiseert op zaterdag 8 december aanstaande een ledendag. Behalve leden zijn ook belangstellenden van harte welkom.

Secretaris Peter Dirks heeft een gevarieerd programma samengesteld met sprekers, discussiepanels, kraampjes met infomateriaal, et cetera. Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd, middels koffie, thee, koek, soep en een lunch. En dat alles vind plaats in de Bibliotheek in School 7.

De dag begint met een inloop vanaf 10.30 uur, waarna om 11.00 uur het programma begint met gastsprekers. Leden en bezoekers krijgen trouwens bij binnenkomst een briefje waarop ze hun wensen en punten voor die dag kunnen aangeven. Fractievoorzitter en statenlid Remine Alberts zal spreken over de komende provinciale verkiezingen, daarnaast zal Henk de Boer vanuit de afdeling Schagen spreken over regionale samenwerking.

Tijdens de discussiepanels komen plaatselijke thema’s uit het sociaal domein en wonen aan de orde. Het geheel wordt omlijst met muziek van saxofonist en lid Jos van den Berg, ook leden zullen hun muzikale talenten tonen. De ledendag wordt rond 15.00 uur afgesloten met een drankje. Bel voor meer informatie naar Peter Dirks, tel. 0648210935.