Speciaal diner na afloop kersteditie Seniorenmiddag

0

Den Helder – De kersteditie van de halfjaarlijkse Seniorenmiddag vindt dit jaar plaats op woensdag 19 december. De kaartverkoop gaat binnenkort van start, zo laat de organisatie weten. Na een non-stop podiumprogramma volgt een zeker zo gezellig nakaarten met leeftijdsgenoten in de stadshal op Willemsoord, met op de achtergrondmuziek van de formatie Always Late.

De Seniorenmiddag bestaat al sinds 1993. In dat jaar, het jaar van de ouderen, werd de eerste middag voor 55+ gehouden en die bijeenkomsten zijn sindsdien het toneel geweest van herkennen en ontmoeten. Zang, dans en voordracht zijn de ingrediënten van de Seniorenmiddag. De optredende artiesten komen uit de gehele Noordkop en doen dit belangeloos. Het feest van herkennen en ontmoeten begint om 14.00 uur, de zaal gaat open om 13.30 uur. De toegangsprijs is € 7,- en dat is inclusief plaats bespreken en garderobe.

Het bestuur van de Seniorenmiddag weet zich gesteund door een aantal enthousiaste vrijwilligers. Bovendien dragen het gemeentebestuur van Den Helder en gerenommeerde instellingen en bedrijven de Seniorenmiddag een warm hart toe. De hele middag zijn medewerkers van het Rode Kruis aanwezig. Wie door omstandigheden niet op eigen gelegenheid kan komen, geen probleem! Zij kunnen een beroep doen op leden van de gezamenlijke serviceclubs, zij regelen gratis vervoer. Hiervoor aanmelden kan van 11 tot en met 14 december via 06-22211263 bij mevrouw Petra Zeelenberg.

Seniorendiner
De kaarten voor de Seniorenmiddag zijn vanaf dinsdag 27 november verkrijgbaar bij de diverse seniorencentra en schouwburg De Kampanje 0223-674664 van dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur. Nieuw is dat bezoekers, na afloop van de middag, gebruik kunnen maken van een seniorendiner (15 euro per persoon, exclusief drankjes) in restaurant Stoom. Reserveren kan via 0223-674666 of per e-mail info@restaurantstoom.nl. Meer informatie via R. Czech, tel. 0223-642779 of kijk op www.seniorenmiddag.nl.