Springfair Julianadorp gaat verhuizen

0

Julianadorp – Met ingang van 2019 is er een nieuwe, of eigenlijk oude locatie voor de Springfair. Op zondag 7 april 2019 is iedereen welkom op het terrein van ’s Heeren Loo, waar het 14 jaar geleden ook begon. “De sfeer van Noorderhaven past heel goed bij de Springfair en in het vroege voorjaar is een beschutte omgeving meer dan welkom”, aldus de organisatie.

De banden met Noorderhaven zijn in het afgelopen jaar weer aangehaald. “Wij zijn blij dat wij weer op het terrein van Noorderhaven terecht kunnen. Wiebrand Top, regiodirecteur ’s Heeren Loo regio Den Helder: “Het woonzorgpark Noorderhaven ziet er met enthousiasme naar uit de Springfair Julianadorp weer een mooie plek te geven. De natuurlijke omgeving biedt alle kansen voor sfeervolle ontmoetingen.”

In samenwerking met Noorderhaven is een sfeervolle en groene route gevonden waar de Springfair nieuwe uitdagingen aangaat. “Het wordt een feestje! Alle discoballen gaan de bomen in en we gaan het terrein omtoveren tot een sfeervolle, feestelijke Springfair Julianadorp. Een bezoek aan de Springfair is een gezellig dagje uit voor het hele gezin! De bezoeker kan heerlijk shoppen, lekker eten, genieten van dierenshows, demonstraties en muziek. Aan kinderen groot en klein wordt natuurlijk ook weer gedacht! Er is weer volop actie en van alles te beleven, kortom een sfeervol buitenfeest voor iedereen!”