DHA-A leader
DHA-A leader

Tweemaal NJJK limiet en driemaal goud voor Riemers

Den Helder – De jeugdwedstrijdzwemmers van MSV Zeemacht waren dit weekeinde actief in Alkmaar, bij het tweede deel van het Junioren-Jeugd circuit. Deze wedstrijd verliep buitengewoon succesvol voor Emma Riemers. Niet alleen won zij driemaal goud, maar ook zwom ze de limieten voor de Nederlandse Junioren&Jeugd Kampioenschappen op de 200 meter wisselslag en de 50 meter vrije slag.

Mees Minneboo won goud en twee keer zilver, Michael van der Wal won goud en zilver, Collin Schouten ook goud en zilver en Marco van der Wulp won zilver. Verder werd een lange reeks persoonlijke records gezwommen. Femke Paus verbeterde haar PR op de 400 meter vrije slag met meer dan 40 seconden, goed voor een Regiolimiet, en Raphaella Nelissen verbeterde haar PR op dezelfde afstand met ruimt 30 seconden.

Ook Malika Brink, Mike Kloth, Liam Wesemann en Nicole Nelissen zwommen ook allen persoonlijke records.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: