Vermooten presenteert deel 2 over de jaren ’70

0

Den Helder – Het nieuwste boek van Marinus Vermooten wordt dinsdagmiddag 27 november tussen 15.00 en 17.00 gepresenteerd. Het telt bijna 400 bladzijden en is het tweede deel van de serie over Den Helder in de jaren ’70.

De presentatie wordt gehouden in Cinema Zevenskoop. Het eerste exemplaar ontvangt Manja Halee, destijds als journaliste verbonden aan de Helderse Courant. Wiltrude van den Bosch, dochter van de toenmalig loco-burgemeester Gerard van den Bosch, ontvangt het twede exemplaar.

Het boek is vanaf 28 november verkrijgbaar bij alle Bruna zaken in Den Helder en Julianadorp en bij MD Modelauto’s en Treinen op Marsdiepstraat 397. Op woensdag 28 november signeert Marinus zijn boek tussen 11.00 en 13.00 uur bij boekhandel Bonte in de Schooten en tussen 15.00 en 17.00 uur bij de Bruna in de Keizerstraat.