DHA-A leader
DHA-A leader

Viertal opgepakt voor vuurwapenbezit

Julianadorp – De politie heeft woensdagavond in Julianadorp vier mannen aangehouden wegens het bezit van een vuurwapen. Hat gaat om mannen uit Julianadorp van 19 en 20 jaar oud.

Omstreeks 23.00 uur kreeg de politie melding van vernielingen bij een schoolgebouw aan de Middelzand in Julianadorp. Ter plaatse zag de politie dat een ruit in een toegangsdeur vernield was. Ook trof de politie de vier verdachten op het schoolplein aan. Zij hadden (soft)drugs en sterke drank bij zich. Van een vernieling wisten zij natuurlijk niets.

Bij de mannen stond een rugzak. Deze bleek ook van ‘niemand’ te zijn. In de tas vond de politie een vuurwapen. Aangezien geen van de verdachten zich meldde als eigenaar, werden alle vier personen aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie nam de tas met het wapen in beslag. Het vuurwapen wordt technisch onderzocht. Mogelijk gaat het om een alarmpistool.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.