Weer podiumplaatsen voor wedstrijdzwemmers Zeemacht

0

Den Helder – Ook in het tweede weekend van de Regio Kampioenschappen Korte Baan, gehouden in Hoofddorp, waren er podiumplaatsen voor de wedstrijdzwemmers van MSV Zeemacht. De teller eindigde dit keer op 7 gouden, 1 zilveren en 5 bronzen medailles. Hiermee kwam het totaal over de twee weekenden op 13 gouden, 8 zilveren, en 9 bronzen medailles.

Bij de dames won Emma Riemers bij het tweede weekend goud op de 100 meter vrije slag, de 100 en 200 meter rugslag en zilver op de 400 meter vrije slag. Amber van der Kruk won wederom goud in het paralympische klassement. Suzanne Mosch snelde naar het brons op de 100 meter rugslag.

Bij de heren won Liam Wesemann goud op de 50 meter schoolslag en het brons op de 100 meter schoolslag. Collin Schouten won het brons op de 400 meter wisselslag en 200 meter vrije slag en Mees Minneboo won het brons op de 50 meter schoolslag.

Estafette
Ook bij de estafetteploegen ging het uitstekend. Bij de dames 4×200 meter vrije slag was er winst voor het estafetteteam bestaande uit Amber vd Kruk, Suzanne Mosch, Emma Riemers en Anouk vd Kruk. Op de 4×100 vrije slag dames bestond de ploeg uit Amber vd Kruk, Suzanne en Tessa Mosch en Emma Riemers en ook zij wonnen het goud.