Weggeefwinkel maakt ruimte voor kerst

1

Den Helder – Ook de Weggeefwinkel Overvloed bereidt zich intussen voor op de komende feestdagen, onder meer tijdens de openingsdagen 4, 5 en 6 december aanstaande. Om ruimte te maken voor de kerstwinkel mag iedereen dan onbeperkt spullen meenemen. Normaal mag dat tot een maximum van vijf stuks.

Vrijdag daarop worden de kerstspullen vanuit de opslag naar de winkel gebracht, waarna de vrijwilligers hard aan het werk gaan om deze in kerstsfeer te brengen. Vanaf dinsdag 11 december is iedereen weer welkom om iets van zijn of haar kerstgading mee te nemen. Daarbij geldt wel ‘op is op’.

De winkel aan Seringenlaan 32 is in de winterperiode geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Vrijwilligers gezocht
De winkel zoekt overigens nog steeds nieuwe vrijwilligers (M/V) die een dagdeel of meer willen meehelpen in de winkel zelf en/of bij het sorteren van ingebrachte spullen. Informatie en aanmelden in de winkel tijdens openingsuren of bij Mariëtte Otte, 0620671702.

1 REACTIE

Comments are closed.