Werk aan PWA-Singel start volgende week

1

Den Helder – Aannemersbedrijf Cnossen start 15 november met de aanpassingen van de Prins Willem Alexandersingel. In de weg komen drempels en een versmalling. De lichtmasten worden verplaatst en deels vervangen. Ook is een verkeersbesluit genomen om de maximumsnelheid terug te brengen tot 30 km per uur.

Bij het herstraten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van bestaande materialen. De stratenmakers starten met de versmalling van het gedeelte tussen de huisnummers 148 en 166 en de voetpaden. De werkzaamheden duren ongeveer twee maanden. Vooraf plaatst de gemeente een informatiebord aan het begin en aan het einde van het werk.

Overlast kan niet geheel worden voorkomen. Tijdens de werkzaamheden is een deel van de woningen niet bereikbaar met de auto. Bewoners moeten de auto dan tijdelijk elders in de wijk parkeren. In de weekeinden zijn de woningen wel bereikbaar. Het huisvuil kan op een andere plek worden aangeboden, dit wordt met bebording aangegeven.

1 REACTIE

  1. Wij zijn al 1jaar bezig Om de soembastr weer aan te pakken daar is ook 30km maar de gemeente doe er niks aan

Comments are closed.