DHA-A leader
DHA-A leader

Win met de LOS Kerst top 100

Den Helder – De LOS zendt op 26 december 2018 weer de eigen LOS Kerst top 100 uit, samengesteld door luisteraars en de eigen medewerkers. Help mee om de lijst samen te stellen en vul via de website van de LOS (losdenhelder.nl) je eigen top 10 (minder mag ook) in.

Bij het samenstellen van de lijst krijgt de plaat die je op 1 zet uiteraard meer punten dan het liedje dat je op 10 plaatst. Hoe meer mensen meedoen, des te beter de LOS Kerst top 100! Alle liedjes mogen, op voorwaarde dat het KERSTLIEDJES zijn.

Onder alle inzenders worden tijdens de uitzending op tweede kerstdag enkele prijzen verloot, waaronder een cadeaubon (25 euro) van Intertoys, kerstcd’s en vrijkaartjes voor de ijsbaan in de Beatrixstraat.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

LOS Den Helder is de lokale omroep van en voor Den Helder. Sinds 2017 is er een officieel samenwerkingsverband tussen de LOS en Den Helder Actueel.

Lees ook: