Ziekenhuis plek omhoog in AD Top 100

1

Den Helder – De Noordwest Ziekenhuisgroep neemt dit jaar in de AD Ziekenhuis top 100 plaats 13 in. Sinds vorig jaar worden de locaties Alkmaar en Den Helder gezamenlijk beoordeeld. In 2017 stond de NWZ nog op plek 14.

De totaalscore is dit jaar 66.73%, terwijl dat vorig jaar 81,02 was. Nu zegt dat niet direct heel veel, omdat voor het onderzoek regelmatig de criteria worden aangepast. Via deze link kan bekeken worden hoe het ziekenhuis op alle afzonderlijke onderdelen scoort.

Het AD laat op de ziekenhuizen tal van criteria los en bepaalt zo de totaalscore en dus de rangschikking. Dit jaar werden twee ziekenhuizen uitgeroepen tot “beste van Nederland”. Dat zijn het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch en ZorgSaam in Terneuzen.

1 REACTIE

Comments are closed.