DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

2e act Julianapop: Rob de Nijs

Den Helder – De organisatie van Julianapop heeft maandag de tweede act bekendgemaakt die volgend haar te zien is op Julianapop. Niemand minder dan Rob de Nijs komt 15 juni 2019 naar Julianadorp. Eerder was al gemeld dat De Jeugd van Tegenwoordig komt.

De naam van De Nijs werd bekendgemaakt tijdens de oudejaarsuitzending van LOS radio, waar Mitsy Haeck en Marieke Koenen namens de organisatie te gast waren om terug te blikken op het jubileumjaar van het festival.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

10 reacties

 1. Hijneken

  Wat leuk! Rob de Nijs is niet alleen een verdienstelijk zanger, hij is ook een aardige persoonlijkheid. Wel een beetje voorzichtig doen, hij is al 76 jaar.

  Reply
  1. Monique_K

   Een aardige persoonlijkheid? Zo heb ik hem zeker niet meegemaakt, en dat terwijl ik een cheque van bijna 1000 gulden van hem heb gevonden en op zijn woonboot afgeleverd. Er kon nog net een bedankje af, en zelfs dat kostte hem moeite. Hij zal vast leuk zijn als die dronken is, maar nuchter is het een met zichzelf ingenomen onuitstaanbare brompot. Maar misschien drinkt die tegenwoordig niet meer zo veel.

   Reply
 2. eschotman

  Een geweldige artiest Rob de Nijs en zeker een eerbetoon om hem te vragen om op te treden op Julianapop. Nu kan je echt zeggen: “Zoals de Oudjes zongen. Piepen de Jongen ( De jeugd van Tegenwoordig)”.

  Reply
  1. RB

   ik heb hem trouwens nu ik er aan denk een jaar of 30 geleden ook al eens in Julianadorp zien optreden, lijkt me geweldig om het weer mee te mogen maken

   Reply

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.