44e Nieuwjaarsduik gekoppeld aan een thema

0

Julianadorp – De 44e Nieuwjaarsduik vanaf het strand van Julianadorp krijgt dit jaar een thema mee: glitter and glamour. Na 43 edities vol warme herinneringen, ijskoude voeten, duizenden vaantjes, herinneringstegels en dito bordjes gaat de Culturele Vereniging Julianadorp op voor een nieuwe duik op 1 januari 2019.

“Dit jaar hangen wij het thema Glittter & Glamour aan het evenement”, laat de organisatie weten. “Wees stralend en sprankelend, denk bijvoorbeeld aan een glitterpak, -hoed of kerstslinger. Uiteraard moet dit niet, maar het mag wel. De mensen zijn vrij om te duiken in de kledij waarin zij zich prettig voelen.” Transporteur Beers zorgt weer voor kleedkamers op wielen. Na de duik kunnen de winterse badgasten warme chocolademelk krijgen op het strand.

11.30 – 12.30 Inschrijven € 2,- (gepast betalen) bij Noordzee Bowling Julianadorp
12.50 – 13.00 warming up op het strand
13.00 – Startschot Dorper Nieuwjaarsduik
13.30 – Afhalen vaantjes/tegels bij Noordzee Bowling Julianadorp, daar is ook snert en koffie/chocomelk te koop.

Elke duik wordt geregistreerd, alleen de duiken in Julianadorp tellen mee. Benieuwd voor de hoeveelste keer je exact duikt? Vraag dit op bij: j.vlaming@deculturele.nl. Deelname kan vanaf iedere leeftijd, maar omdat men met veiligheid te maken hebben dienen kinderen onder de 12 te duiken met een begeleider.

De Nieuwjaarsduik is bij de strandopgang Paal 6 Julianadorp (opgang Noordzee Bowling).