DHA-A leader
DHA-A leader

Bestuurder blijkt onder invloed van drugs

Den Helder – Agenten zagen dinsdag omstreeks 13.15 uur een auto rijden waarbij de bestuurder zich zeer vlot door het verkeer bewoog. Er was niet echt sprake van dat er overtredingen werden gemaakt, maar hij maakte een zeer haastige indruk.

Bij het verifiëren van het kenteken bleek de ten naam gestelde (tevens de bestuurder) nog een aantal verkeersboetes open hebben te staan. Hij moest dus mee naar het bureau. Op het bureau betaalde hij zijn boetes, maar viel zijn gedrag dusdanig op dat de agenten drugsgebruik vermoedden. Uit de speekseltest kwam naar voren dat hij onder invloed van cocaïne was. De 32-jarige man werd aangehouden en er werd bloed van hem afgenomen.

Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Overigens liep tegen de man al een verzoek bij het CBR om naar de rijvaardigheid van de man te kijken.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.