DHA-A leader
DHA-A leader

Eigenaar ziet gestolen fiets op Marktplaats

Den Helder – Een 55-jarige man uit Den Helder zag donderdag dat op Marktplaats zijn gestolen fiets te koop werd aangeboden. De tweewieler werd op 16 november 2018 op de Marsdiepstraat in Den Helder gestolen en hij had hiervan aangifte gedaan.

De man maakte een afspraak met de verkoper om de fiets te bezichtigen en om een proefrit te maken. Toen hij ter plaatse zag dat het inderdaad zijn gestolen fiets was, heeft hij de politie gebeld. Die heeft vervolgens de verkoper, een 26-jarige man, aangehouden ter zake heling van een gestolen fiets.

De fiets is aan de rechtmatige eigenaar terug gegeven. Op het woonadres van de jongeman zijn verder geen andere gestolen fietsen aangetroffen. Na verhoor is de man met een dagvaarding op zak heengezonden.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: