Fotograaf zoekt tatoeages met bijzondere verhalen

0

Den Helder – Van Eis Fotografie is op zoek naar mensen met tatoeages die een bijzonder verhaal bij zich dragen. Op zaterdag 12 januari vindt in Sportingclub Theo Komen aan de Drs F. Bijlweg een fotosessie plaats.

“Een aantal maanden geleden had ik als project vijftig roodharigen voor de lens en dat was een groot succes”, zegt fotograaf Wop van Eis. “Het volgende karwei is een fotoboek maken van mensen met tatoeages. Niet zomaar een tatoeage, maar die met een verhaal erachter.”

“Veel mensen maken een bewuste keuze voor een stukje kunst op hun huid. Vaak verbonden met herinneringen. Een overleden ouder, of van iemand dichtbij. Bepaalde mijlpalen in het leven of het heeft een speciale betekenis voor die persoon. Juist naar die tatoeages ben ik op zoek, met als doel een prachtig fotoboek te maken met de bijbehorende verhalen.”

Aanmelden
Iedereen kan zich aanmelden, je hoeft geen fotomodel te zijn. Voorwaarde is wel dat de tatoeage goed zichtbaar in beeld gebracht kan worden. “En men moet natuurlijk wel zijn of haar verhaal kwijt willen!”, legt van Eis uit. Aanmelden kan via deze link: http://www.vaneis.nl/fotoshootdag-tatoeages/. Uit alle aanmelding wordt een keuze gemaakt. Deelname is gratis en iedereen ontvangt zijn of haar foto digitaal in HD formaat.

De serie van de vijftig roodharige is ook te bewonderen op de website van Van Eis fotografie: http://vaneis.nl.