Geslaagde kerstmarkt bij winkelcentrum Dorperweerth

2

Julianadorp – Editie 2018 van de eigen kerstmarkt in en rond winkelcentrum Dorperweerth was vrijdagmiddag en -avond een groot succes. Volgens de plaatselijke ondernemers was het nog drukker dan vorig jaar, toen over belangstelling ook al niet viel te klagen. Het centrum was voor de gelegenheid extra feestelijk aangekleed en zowel binnen als buiten stonden kraampjes.

Op die kraampjes viel natuurlijk van alles te kopen dat met kerst te maken had, maar er was ook ‘gewone’ koopwaar. In totaal stonden er zo’n 50 kramen opgesteld. Muziek was er van zangkoor Singing Surrender en voor de kinderen was er een draaimolen. Natuurlijk waren de eigen ondernemers ook actief, zo stond opticien Ricardo Hertzberger bijvoorbeeld zelfgemaakte glühwein uit te delen. Ook de kerstman en -vrouw kwamen ’s middags en ’s avonds langs en dat leverde weer vele fotomomentjes op.

Al met al een geslaagde kerstmarkt die volgend jaar ongetwijfeld op herhaling gaat.

2 REACTIES

    • Het was vrij koud buiten, dus zo gek is het niet als je op de foto’s die buiten zijn genomen amper mensen ziet. Ik zag ook foto’s van kennissen van binnen, daar was het behoorlijk druk.

Comments are closed.