DHA-A leader
DHA-A leader

Getuigen gezocht van inbraak bij kapsalon

Den Helder – De politie is op zoek naar eventuele getuigen van een inbraak in een kapsalon. De diefstal vond plaats in de nacht van donderdag op vrijdag, tussen 01.00 en 01.30 uur. De inbrekers sloegen toe bij kapsalon 5 Sterren in de Spoortstraat.

Het dievengilde verliet de zaak met een groot aantal kappersbenodigdheden en –artikelen, zo laat de politie weten.

Iets gezien of gehoord? Laat het weten via 0900-8844 of stuur een bericht via Facebook. Het referentienummer van deze zaak is 2018248782.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

5 reacties

  1. e

   Zwartgeld. De verzekering betaald de schade . zo wordt zwartgeld gewit. Het ia al om bekend dat er enorm veel zwartgeld in de kapperswereld omgaat. Knippen zonder afspraak. Er is niemand die controleert hoeveel klanten er op die manier per dag komen.

 1. Bombong de Geweldige

  In een kapperszaak zijn kappersspullen te halen waarmee je een kapsalon kunt beginnen… Inmiddels zijn er al minstens 9 kapsalons in het centrum van Den Helder. Of het waar is weet ik niet, maar ik heb gehoord dat betalen van het personeel niet bij al deze zaken een hoge prioriteit heeft. Dat dit een actie is van een verongelijkte werknemer is ook een mogelijkheid.

 2. Jacobus

  de kapperstarieven gaan per 1 januari ook omhoog. Nu kan hij het zelf doen, houdt hij de centen voor de kapper in zijn zak.

Reageren is niet meer mogelijk.