Getuigen gezocht van overval op snackbar

7

Julianadorp – De politie is op zoek naar eventuele getuigen van de overval op snackbar De Slenk, woensdagavond rond 21:53 uur. Het betrof een gewapende overval. De overvaller bleek even voor sluitingstijd de snackbar ingestormd te zijn en bedreigde de aanwezige personeelsleden. Er raakte niemand gewond.

Direct na de melding is de politie op zoek gegaan naar de overvaller en werd de gehele buurt afgezocht, waarbij ook gebruikt werd gemaakt van een politiehond. De dader werd niet meer aangetroffen. De recherche heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld en is nog op zoek naar mensen die mogelijk meer informatie hebben over deze overvaller of over zijn vluchtroute.

Van de overvaller is het volgende signalement bekend:
– man van ongeveer 20-25 jaar oud
– slank postuur
– donkere jas, mogelijk van spijkerstof
– donkere spijkerbroek.

De overvaller had zijn gezicht bedekt tijdens de overval, dus over zijn huidskleur en gezicht is op dit moment niet veel bekend.

Heeft u informatie?
Heeft u iets verdachts gezien woensdagavond tussen 21.15 en 22.15 uur in de omgeving van de Kruiszwin, Breedwijd of de omgeving van de snackbar, dat te maken kan hebben met deze overval, zoals verdachte personen of verdachte voertuigen? Heeft u overige informatie die de recherche kan helpen bij het opsporen van de dader? Bel dan s.v.p. met de recherche, via tel.nr. 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

Foto: Inter Visual Studio / Marcel Barriel

7 REACTIES

 1. zo’n overval zullen de (groen) linkse knuffelaars ook wel weer goed weten te praten, iets van “slechte jeugd gehad” of “kon geen softdrugs meer kopen” en hoogstwaarschijnlijk wordt zo de dader slachtoffer gemaakt en de slachtoffers dader…….

 2. De Slenk is te ver weg voor hem. Als hij zoiets doet, dan pakt hij er èèn dichter bij huis . De Ooievaar b.v.

  • iedere keer is er één te veel, het heeft een enorme impact op het personeel, pakkans en de straffen zijn veel te laag in dit luilekkerland

   • Natuurlijk is iedere keer er eentje teveel. Maar misschien scheelt het als je weet dat het vaak gebeurt, je zou dan maatregelen kunnen nemen. Het is bijvoorbeeld een makkelijk doelwit omdat je aan een doorgaande weg zit met veel uitvalmogelijkheden.

    • en zo draait het toch al een beetje naar de richting dat de slachtoffers de daders zijn,
     noem eens een aantal maatregelen die deze snackbar zou kunnen treffen? beveiliging inhuren? wordt het patatje onbetaalbaar, doorgaande wegen afsluiten? snackbar verplaatsen? gaat de gemeente niet doen,
     mijn opinie zoals gewoonlijk iets doen aan handhaving, de politie heeft 64.000 personen op de loonlijst staan en in DH + J-dorp samen hebben we 4 agenten op straat en een onbemand bureau, is gewoon van de zotte, er moet veel meer blauw op straat, dus die organisatie moet eens goed gereorganiseerd worden

Comments are closed.