Kleine brandjes op de laatste dag van het jaar

1

Den Helder – Het is 31 december, oudjaarsdag en dat is volgens een trieste traditie ook de dag waarop de brandweer het extra druk heeft met brandjes. Ook in Den Helder en Julianadorp was het dit jaar niet anders, maar gelukkig geen hele grote incidenten.

De eerste meldingen van (container)brandjes kwamen al vroeg op de dag en het ging de gehele dag door, al leek het dit jaar iets mee te vallen ten opzichte van voorgaande jaren. Een brandje was er wel in een ondergrondse container in de Vechtstraat, waar de brandweer even na vier uur vanmiddag in actie moest komen. Maar ook vanuit de Fabrieksgracht en Pluto kwamen meldingen.

1 REACTIE

  1. ik ben geen “lekkertje” geweest vroeger, maar heb nog nooit de lol of het nut ingezien van het in de fik steken van containers e.d.
    jammer dat de “handhaving” in DH zich alleen maar druk maakt als er wat te verdienen valt (bekeuringen) want van mij mag dat soort volk een flinke boete en/of gevangenisstraf krijgen..
    .
    verder hoop ik van harte dat de “jongens en meiden” die vannacht werken en een rustige, en vooral schadevrije nacht mogen beleven. het schijnt mode te zijn om deze mensen, als ze hun werk doen, te bestoken met allerlei rotzooi of vuurwerk.

Comments are closed.