DHA-A leader
DHA-A leader

Kleine misstanden bij controle horeca

Den Helder – Toezichthouders van de gemeente hebben vorig weekend samen met medewerkers van de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit (NVWA), Liander en de politie een controle uitgevoerd bij enkele horecazaken in Den Helder, inclusief een sishalounge. Daarbij hebben zij enkele misstanden ontdekt.

Bij een horecaonderneming was geen leidinggevende aanwezig, wat volgens de wet wel moet. Verder stonden hier twee kansspelautomaten waarvoor het bedrijf geen vergunning had. De ondernemer krijgt hierover bericht.

Bij andere bedrijven constateerden de controleurs enkele kleine overtredingen van de Drank- en Horecawet. Hiervoor krijgen de exploitanten een officiële waarschuwing.
Twee anderen krijgen zo’n waarschuwing omdat zij hun rookruimtes niet goed hadden afgeschermd.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

5 reacties

 1. Dutch

  …. kleine misstanden horeca DH….”in enkele zaken werden geen bierviltjes op de bar gelegd alvorens hier bierglazen op gezet konden worden. Tevens werden barkrukken stelselmatig niet aangeschoven en zong de barkeeper op diverse locaties op valse toonhoogte een smartlap mee.”….

  Reply
   1. Monique_K

    Behalve die in de Kampanje uiteraard, die is met overheidssteun in leven gehouden en ‘bedruipt zich inmiddels zelf’, dankzij de diverse recepties en bijeenkomsten die de gemeente daar ging houden.

    Reply

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.