DHA-A leader
DHA-A leader

Lekker(s) geven in december!

Den Helder – December is de maand van lekker eten en drinken, cadeautjes krijgen en geven en gezelligheid met familie en vrienden. Maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom is december bij Bakkerij Dunselman de maand van: Lekker(s) geven!

Wie als bezoeker in één van de winkels komt kan een extra product kopen voor iemand die het net even minder heeft. “In al onze winkels is een speciale ‘Lekker(s) geven!’ hoek ingericht”, vertelt Peter Dunselman. “Daar kan de klant het extra gekochte product achterlaten. Samen met het Leger des Heils zorgen wij dat deze producten bezorgd worden bij mensen in Den Helder en Julianadorp die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Van jong tot oud.”

De actie is bedoeld om ook deze mensen een fijne decembermaand te geven. Bakkerij Dunselman doneert alvast de eerste 50 producten en nodigt iedereen uit deel te nemen aan deze actie! #lekker(s)geven. De actie loopt tot en met 31 december 2018.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

 1. Bodelo

  Verdraait zeg, wat een geweldig idee!
  Door de vele negatieve reacties onder de diverse artikelen te lezen kan het voor komen dat je een positief als dit “zomaar” mist.
  Ik vind dit een pracht idee van Dunselman en zal er zeker aan meewerken.

 2. Anton Hagen.

  Ik koop nooit bij Dunselman maar de Kerstpot van het Leger des Heils kan altijd wel op mij rekenen.
  Uiteraard is de gedachte van Dunselman PRACHTIG!!!!!

Reageren is niet meer mogelijk.