Live radio vanaf de ijsbaan

0

Den Helder – De radio-uitzendingen van de lokale omroep komen van donderdag 27 tot en met zondag 30 december live vanaf de ijsbaan in de Beatrixstraat. De mobiele studio wordt opgebouwd in het overdekte horecadeel en de muziek is niet alleen thuis, maar ook op de ijsbaan te horen.

Het live-programma begint op donderdag en vrijdag om 09.00 uur en in het weekend om 10.00 uur. Dat heeft te maken met de openingsstrijden van de ijsbaan. Alle vier dagen worden de programma’s afgesloten om 21.00 uur.

Bezoekers kunnen voor 2 euro een verzoekje aanvragen dat direct wordt gedraaid. Aan het einde van elk uur wordt onder de aanvragers van dat uur een cadeaubon van New York Pizza verloot. Met die bon kan een gratis pizza naar keuze worden gehaald bij de NYP op het station. Dat hoeft uiteraard niet dezelfde dag.

De totale opbrengst van de verzoekjes (en eventueel andere donaties) wordt geschonken aan een lokaal goed doel. Welk doel wordt nog bepaald, dus suggesties zijn welkom.