Lokale doelen ontvangen schenking van Dekamarkt

0

Den Helder – De Dekamarkt in de Marsdiepstraat hield de afgelopen weken een actie voor lokale goede doelen. Bij elke tien euro aan boodschappen ontving de klant een scankaart en die kon bij de servicebalie worden gescand ten gunste van een van de vier goede doelen. Hoe meer stemmen, des te groter de hap uit de 5.000 euro. Zaterdag werden de cheques uitgereikt.

Om 10:00 uur werden vertegenwoordigers van de vier doelen verwacht in de supermarkt, alleen Imkerij Be Happy kon niet aanwezig zijn, maar hun cheque ter waarde van ruim 1300 euro krijgen ze uiteraard alsnog.

Het hoogste bedrag ging naar het Joop Rozeboom toernooi, ruim 1500 euro voor de ouderenmiddag. Stichting Goederenbank Den Helder mocht ruim 1100 euro in ontvangst nemen en basisschool Trimaran werd blij gemaakt met een bijdrage van ruim duizend euro. De school gebruikt het geld voor de aanschaf van een zandbak.

Foto’s: Samuel van Sandijk (Goederenbank)